dimarts, 1 de desembre del 2015

Tornem de l'estada intensiva de pràctiques!

Tots els components del grup hem estat 3 setmanes d'estada intensiva en escoles de primària. Durant aquest temps hem estat parlant i comentant tots aquelles preguntes que anaven sorgint. 

En hem preguntat si els peixos petits haurien canviat de mida.
Alguns del components pensem que no han crescut gaire, és a dir, que encara els hem de tenir apartats dels grans per tal que no se'ls mengin. Però per altra banda hi ha companys que pensen que hauran crescut de manera òbvia i visible i que els podrem ajuntar amb els grans. 
Vam estar diversos dies parlant del mateix tema, ja que com que no hem pogut anar a la universitat a veure'ls contínuament, és a dir, cada dia, ens ha creat una continuïtat de preguntes. 

També hem estat parlant sobre si haurà mort algun peix, tant dels grans com dels petits.
Dos components del grup tenen una opinió diferent a la de la resta, ells pensen que algun peix sí que haurà mort per culpa de l'alimentació, ja que els peixos han estat a càrrec d'una persona que no integra el nostre grup. La resta dels components han pensat que tot està bé ja que la persona que els ha cuidat ja ho havia fet abans i sabia com fer-ho, és a dir, no era una cosa a cegues. 

En arribar avui ens hem trobat que dels 6 peixos petits que teníem només quedaven 2, és a dir, duran les 3 setmanes han mort 4 peixos. No sabem el motiu concret d'aquesta mort però entre tots hem arribat a la conclusió que segurament deu haver sigut per culpa de l'alimentació, ja que són massa petits. No només tenim els peixos petits, els 5 peixos grans estaven perfectes, no se'ls notava cap canvi més que la mida que alguns dels components els veiem una mica més grans. 


Després de observar tots els detalls, hem netejat les peixeres, hem tret aquells peixos que havien mort i ho hem deixat tot perfecte. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada