dijous, 22 d’octubre del 2015

Temperatura diaria de l'aigua

L'altre dia quan preparàvem la peixera, vam tirar l'aigua i la vam deixar a uns 24º. Vam acondicionar la peixera amb tot el que necessitàvem, termòstat, filtre, aigua destil·lada, etc.
Sabiem que l'aigua havia d'estar més o menys a la mateixa temperatura, però avui quan hem anat a comprovar com estaven els peixos, ens hem fixat que l'aigua havia pujat de temperatura i que ara estava a 26-27º.
Rapidament ens hem començat a preguntar com és possible que l'aigua pugui variar de temperatura si el termòstat està ficat.
Hem tingut opinions diverses.
Alguns membres del grup han dit que era més una qüestió del clima de la classe. Han argumentat que la temperatura exterior de la peixera pot afectar directament, per exemple els radiadors, les finestres obertes, etc.
En canvi els altres membres han tingut una opinió contrària. Han dit que la temperatura exterior no podia condicionar tant la temperatura de la peixera i que segurament és degut que el termòstat no té sempre la mateixa temperatura.

A partir de veure que la temperatura podia variar, hem decidit anar controlant-la per estar segur que els peixos puguin estar en condicions òptimes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada