dijous, 15 d’octubre del 2015

Primers passos de la investigació

Qui som?

Benvinguts al nostre blog, "El món marítim".
Som un conjunt d'alumnes de tercer curs d'Educació Primària de la facultat de Psicologia, Ciències de l'educació i de l'Esport. Obrim aquest blog amb la finalitat de realitzar un estudi sobre un ésser viu, ja que a partir de l'observació podem treballar amb els alumnes en una classe de primària les ciències experimentals d'una manera diferent.

Quin ésser viu hem escollit? 


Després d'estar plantejant diverses opcions com crancs, cavallets de mar, tortugues, etc. Finalment ens vam decantar pels peixos. Pensem que els peixos és un ésser viu que motiva i crida l'atenció dels infants. D'aquesta manera es crea una gran expectativa i fa que els infants mostrin més interès.


Quina espècie de peixos és la més adequada?


Un cop vam decidir que volíem criar peixos, vam escollir els peixos Molly i Guppy. Com que són una espècie amb unes característiques molt apropiades per treballar amb els infants, com són els color cridaners, la mida, les característiques personals de l'aigua i l'activitat continua dels peixos.



Quin és el nostre objectiu pel qual fem aquest treball?


L'objectiu fonamental d'aquest treball és aconseguir nous coneixements sobre el medi marítim, en aquest cas els peixos, centrant-nos en la seva alimentació, medi, reproducció, etc. Per tal de poder aplicar-ho en un futur en una aula d'educació primària.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada